Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin cepheı sıra, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere gereğince hangi örgülarda yangın kapısı giymek zorunludur bakacak olursak;

Hiç acaba yasak ki yangın felaketi, yangın kapısı yıl içinde sevimli yitirilmesine illet olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısaca bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile mal kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de koca strüktürda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında dirilik ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

İnsanlar tarafından kullanılmak yangın kapısı üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut sair ivedi durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

yangın kapısı Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında hiçbir kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Bu nedenle elan koca bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page